Uitnodiging open inloopbijeenkomst

9 mei '23

In maart hebben we een succesvolle open dag georganiseerd waar ruim 400 bezoekers op afkwamen. We hebben samen met de bezoekers ingrediënten verzameld om een zo optimaal mogelijk plan te maken voor een fijne en duurzame leefomgeving. De verdere uitwerking van dit plan willen we graag in overleg met de directe omwonenden, buurtbewoners, en iedereen die geïnteresseerd is vormgeven. We zijn benieuwd naar jouw reactie op de opgehaalde resultaten en de vertaalslag naar het eerste concept. We nodigen je daarom uit om hierover met ons in gesprek te gaan. We organiseren hiervoor een open inloopbijeenkomst.

Open inloopbijeenkomst op 24 mei

De bijeenkomst is op woensdag 24 mei van 17:00 tot 19:30 uur in het Wintermans informatiecentrum, Nieuwstraat 75 in Eersel. Aanmelden voor deze inloopbijeenkomst is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen!

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij je met informatiepanelen over de resultaten van de open dag en de online enquête. Ook laten we de eerste ideeën zien voor verdere planontwikkeling, het globale woningbouwprogramma en kunt je reageren op een aantal keuzes die we je graag voorleggen. Tot slot schetsen we de procedures voor het vervolg. We maken een gemixte wijk met veel woningen voor starters, gezinnen en senioren. Op dit moment hebben we nog geen concreet stedenbouwkundig plan en overzicht van woningtypen. Vertegenwoordigers van BPD en het ontwerpbureau Van Tuijn Stedenbouw zijn aanwezig om toelichting te geven bij de panelen en om al jouw vragen te beantwoorden.

24 mei 2023

Open inloopbijeenkomst

De bijeenkomst is op woensdag 24 mei van 17:00 tot 19:30 uur in het Wintermans informatiecentrum, Nieuwstraat 75 in Eersel. Aanmelden voor deze inloopbijeenkomst is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen!

Save the date

Op 12 juli van 17:00 tot 19:30 uur staat ook al een vervolgbijeenkomst gepland. Wij hopen je dan het voorlopig stedenbouwkundig plan en overzicht van woningtypen te kunnen tonen voor het gebied. We zullen je hierover later nog nader informeren.

Dit is de kans om jouw stem te laten horen en samen met ons te werken aan een prachtige nieuwe woonwijk! We hopen je op onze bijeenkomsten te zien!

Nieuwsgierig naar hoe de eerste participatiemiddag van begin maart verliep? Bekijk dan snel de aftermovie. 

Bekijk de aftermovie
Bekijk het laatste nieuws Op de hoogte blijven?
  Aanmelden voor de nieuwsbrief