Tweede participatie avond trekt enthousiaste belangstellenden

26 mei '23

Op woensdag 24 mei vond de tweede participatie avond plaats voor de ontwikkeling op het voormalige Wintermans terrein. Een diverse groep van zo'n 65 belangstellenden van alle leeftijden verzamelde zich om mee te denken over de toekomstige wijk.

image alt

Delen van de plannen

De sfeer was bijzonder positief, waarbij mensen vol enthousiasme spraken over de plannen en blij waren om aanwezig te zijn. Een veelgehoorde vraag was naar een kleine patiobungalow. Op 12 juli zullen referentieplattegronden worden gepresenteerd, waarbij belangstellenden kunnen stemmen voor de ontwikkeling van seniorenwoningen.

De betrokkenheid van alle doelgroepen werd gewaardeerd, en er werd benadrukt dat het goed is dat er aan iedereen gedacht wordt. Sommige aanwezigen vroegen zich af waarom het nog zo lang gaat duren voordat de bouw van start gaat. Velen zouden het liefst morgen al willen beginnen.

Verder werd de dorpse uitstraling als essentieel gezien en gewaardeerd dat dit een belangrijk onderdeel is van de kernwaarden van het project. De betrokkenen kijken uit naar de verdere ontwikkelingen en hopen op een spoedige realisatie van de nieuwbouwplannen.

Bekijk het laatste nieuws Op de hoogte blijven?
  Aanmelden voor de nieuwsbrief