Prognose planning Ontwikkeling Wintermans

21 maart '24

We realiseren ons dat veel mensen met smart zitten te wachten tot de eerste woningen in verkoop gaan. We nemen je daarom graag mee in het vervolg proces. Lees je mee?

Van dromen tot wonen

Achter de schermen zijn we druk bezig met het verwerken van de laatste feedbackpunten die uit de co-creatie sessie naar voren zijn gekomen. Op 16 april wordt het bestemmingsplan vastgesteld, zes weken erna is dit, mits geen bezwaar, onherroepelijk. Daarna kunnen we de sloop voorbereiden en de woningen uitwerken tot een vergunningsaanvraag. Daarnaast zijn we bezig met een gloednieuwe naam en huisstijl voor Ontwikkeling Wintermans. De planning is dat we halverwege dit jaar de officiële projectwebsite lanceren onder de nieuwe projectnaam, op deze website zal dan ook het aanbod van de eerste fase worden getoond. Vanaf dat moment zullen we ook indicatieve prijzen op woningtype niveau communiceren.

In de maanden die volgen zullen we steeds meer informatie over de woningen naar buiten brengen. Waar dit eerst nog met schetsen op woningtype niveau gebeurt zal dit uiteindelijk met  realistische artist impressions van de woningen op bouwnummer niveau worden gedaan. De verwachting is dat we begin 2025 in verkoop gaan met de eerste fase. Op dat moment is ook alle verkoopdocumentatie met alle details van de woningen inclusief definitieve prijzen beschikbaar, zodat je in staat bent een weloverwogen beslissing te maken of de woning van jouw dromen er tussen zit.  

Prognose planning

Verkoopprocedure

Binnen BPD werken we met een transparante verkoop en toewijzing procedure. Op het moment dat we de officiële projectwebsite lanceren is deze procedure ook uitgebreid terug te lezen. Uiteraard brengen we je meteen op de hoogte via e-mail als het zo ver is. Ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Via de button in de footer van de website is dit eenvoudig te doen.

Op de hoogte blijven? Bekijk het laatste nieuws
  Aanmelden voor de nieuwsbrief